085 - 7325 325

Dienstverlening in werving en selectie

De werknemers van DFA Flex worden geselecteerd vanuit het eigen kantoor in Elst in het knooppunt Arnhem Nijmegen. Uw personeelseisen en wensen worden vertaald naar het juiste, gemotiveerde personeeel.

 

Onze medewerkers kruipen in de huid van uw organisatie om zo te achterhalen wat er in uw organisatie speelt en aan welke eisen de kandidaat moet voldoen. Dan volgt een uitgebreide wervingsactie en worden de kandidaten geselecteerd die passen bij de functie binnen uw organisatie. geschikte kandidaten worden altijd geselecteerd op basis van CV en in een persoonlijk grsprek met een ervaren DFA recruiter en de opdrachtgever.

 

Ons doel is het vinden van de ideale kandidaat voor de vacature binnen uw bedrijf.  Daarom kijken we verder dan allen het veelbelovende CV. We testen ook de competentie van de kandidaat en wek kijken of hij/zij past binnen uw bedrijfscultuur.

 

Na uitgebreide wervingsacties komen kandidaten naar voren die geïnteresserd zijn in de functie binnen uw organisatie. Na een uitgebreide selectie door DFA  Werving & Selectie worden alleen de geschikte kandidaten voorgesteld.

 

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening in werving & selectie of wilt u een opdracht bij ons uitzetten neemt u dan contact met ons op.