085 - 7325 325

Personeel nodig

U heeft personeel nodig. Onverwacht, structureel, voor een korte tijd maar soms ook weer lang. De steeds grilliger markt maakt snelle aanpassing van de personele bezetting noodzakelijk. Flexibele arbeid is hiervoor dé oplossing. Maar ook andere ontwikkelingen vragen om een flexibele personeelscapaciteit. Denk bijvoorbeeld aan de toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden.

 

DFA Flex zorgt ervoor, dat u die kracht snel in huis heeft

Wie u ook zoekt. Voor korte en langere duur. U wilt mensen die zin hebben om bij u aan de slag te gaan en 100% gemotiveerd zijn. De kracht van deze mensen draagt namelijk sterk bij aan de kwaliteit en prestaties van uw organisatie. Wij zorgen dat u die kracht altijd snel in huis heeft. Onze ervaring, arbeidsmarktkennis en onze manier van werven en selecteren staan daar garant voor.

 

DFA Flex heeft voor u een personeelsaanbod op elk niveau

Wij hebben een groot personeelsaanbod op elk niveau, in elke branche. U kunt met een gerust hart de zorg voor uw personeelsvraagstukken aan ons toevertrouwen. Zodat u verder al uw energie kunt stoppen in het succes van uw onderneming. U vacature wordt razendsnel verwerkt
Ons bestand is groot en gevarieerd, met een aanbod op alle niveaus en in alle specialisaties. Uw vacature wordt razendsnel door DFA Flex verwerkt zodat de juiste kandidaten worden aangetrokken. Want we begrijpen maar al te goed dat continuïteit voor ondernemers van levensbelang is.

 

DFA Flex verzorgt uw vacature deskundig, professioneel en persoonlijk

De medewerkers van DFA Flex zijn zeer gekwalificeerd en kunt u uw openstaande vacature met één telefoontje oplossen. Wij streven er naar u één persoonlijk aanspreekpunt te bieden, want dit maakt de communicatie makkelijk en efficiënt.

 

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

·         Wij nemen u alle zorg uit handen
·         Flexibiliteit: u kunt mensen aannemen die precies die periode werken dat u ze écht nodig heeft
·         Geen doorbetalen van loon bij ziekte van de uitzendkracht
·         U hebt geen administratieve rompslomp
·         De expertise van een professional in de arbeidsmarkt
·         Geen advertentie en wervingskosten
·         Geen contracten. In fase 1 & 2 opdracht per direct opzegbaar
·         Geen ontslagvergoedingen

Onze kwaliteit is uw continuïteit, waarmee DFA Flex garant staat voor een duurzame samenwerking.