085 - 7325 325

DFA FLEX & LOGISTICS
Uw specialist in Europese uitzendkrachten.

 

Gemotiveerd en betrouwbaar personeel

Al onze medewerkers zijn ingezetenen van de Europese Unie en mogen onbeperkt in Nederland werken. Dit controleren wij uiteraard zorgvuldig. Op ons eigen kantoor in het land van herkomst maken we duidelijke afspraken met de uitzendkrachten, over waar men komt te werken, het soort werk dat men gaat verrichten en de duur van de opdracht.

De praktijk leert dat goede en duidelijke afspraken met onze uitzendkrachten de basis is voor motivatie en loyaliteit. Onze ervaring is dat zij een hoge productiviteit combineren met een laag ziekteverzuim. Kortom, wij zorgen ervoor dat u op een betrouwbare, verantwoorde en productieve wijze kunt beschikken over voldoende, gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

 

Communicatie

De meeste Europese uitzendkrachten hebben basiskennis Duits en vooral de jongere medewerkers kunnen zich redelijk verstaanbaar maken in het Engels.

 

Wettelijke regels

Alle Nederlandse wetten worden nageleefd bij DFA Flex & Logistics.

 

Ziekteverzuim

Uit ervaring kunnen we spreken van een ziekteverzuim van zeer laag tot nihil. Indien een uitzendkracht toch ziek wordt dan kan het beste contact worden opgenomen met het kantoor van DFA Flex & Logistics. Uw persoonlijke Accountmanager zal dan direct contact opnemen om de situatie te beoordelen en af te handelen.

 

Huisvesting en vervoer

De uitzendkrachten van DFA Flex & Logistics worden gehuisvest in groepen die zoveel mogelijk voor langere periode bij elkaar worden geplaatst. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de onderlinge relaties van de bewoners. De meeste werknemers worden op vakantieparken in luxe bungalows geplaatst. Op deze parken wordt zorg gedragen voor een goede begeleiding en zijn alle faciliteiten voorhanden voor een ontspannen verblijf. De uitzendkrachten komen met vervoersmiddelen van DFA Flex & Logistics naar de werkplek, op het tijdstip wat met de werkgever wordt afgesproken.

 

Begeleiding de eerste dag

DFA Flex & Logistics verzorgt het opstarten van de werkzaamheden bij nieuwe relaties. Een van onze accountmanagers zal de uitzendkrachten op de eerste dag voorrijden en deze aan de betreffende leidinggevende voorstellen.

 

Werkbrieven

Opdrachtgevers van DFA Flex & Logistics hoeven enkel aan het einde van de week de ontvangen urenlijsten in te vullen. Deze urenlijsten worden elke week met de namen van de uitzendkrachten naar u toe gestuurd per e-mail of fax. Deze urenlijsten dienen voor maandag 10.00 uur naar DFA te worden geretourneerd. Alle overige administratieve zaken worden verder geregeld door de administratie van DFA Flex & Logistics. De gewerkte uren worden wekelijks door DFA Flex & Logistics in rekening gebracht.